+383 (0)48 100 060

Karriera

Ballina / Karriera

Pozitat e hapura

Eksploroni vendet tona aktuale të punës në Parking Center Prishtina dhe bëni hapin tjetër në rrugëtimin tuaj të karrierës. Bashkohuni me një komunitet që vlerëson aftësitë dhe kontributet tuaja.

Apliko

Dëshironi të jeni pjesë e ekipit tonë, por nuk shihni një pozitë të hapur? Na dërgoni CV-në tuaj dhe ne do t'ju marrim parasysh për mundësitë e ardhshme. Lëvizja juaj e ardhshme në karrierë mund të jetë në Parking Center Prishtina.

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  Kurseni kohë duke rezervuar online!

  Rezervo një vend

  Ju lutemi plotësoni këtë formular.

   Emri & Mbiemri *

   E-mail *

   Zgjedh Pakon *

   Numri i tabelave *

   Data e fillimit të pakos *

   Numri i telefonit *

   Mesazhi Juaj (opsional)

   [cf7sr-simple-recaptcha]

   Karriera - 038 Parking Center