+383 (0)48 100 060

Tarifat

Ballina / Tarifat

Tarifa parkimi fleksibile dhe të përballueshme

Në Parking Center Prishtina, ne kemi prioritet komoditetin dhe përballueshmërinë e çmimeve për klientët tanë të çmuar. Tarifa standarde e parkimit është një tarifë fikse prej 1€ në orë, duke siguruar zgjidhje me kosto efektive për vizita të shkurtra në qytet. Për më tepër, pas 4 orësh qëndrimi, tarifa zvogëlohet në 0,80€ në orë. Për ata që kërkojnë kursime edhe më të mëdha, ne ofrojmë paketa mujore të përshtatura për të përmbushur nevoja të ndryshme parkimi.

Përjetoni parkim pa probleme me opsione transparente dhe buxhetore në Parking Center Prishtina.

Pakot Mujore të Parkingut

60 /muaj

Pako Mujore

Orari i Ditës

07:00-19:00

Për parkim jashtë orarit të kësaj pakoje aplikohen tarifat standarde.

40 /muaj

Pako Mujore

Orari i Natës

17:00-08:00

Për parkim jashtë orarit të kësaj pakoje aplikohen tarifat standarde.

100 /muaj

Pako Mujore

24/7

/

Pako për Biznese

Për pako speciale të bizneseve na kontaktoni

Kontaktoni Tani

Kurseni kohë duke rezervuar online!

Rezervo një vend

Ju lutemi plotësoni këtë formular.

    Emri & Mbiemri *

    E-mail *

    Zgjedh Pakon *

    Numri i tabelave *

    Data e fillimit të pakos *

    Numri i telefonit *

    Mesazhi Juaj (opsional)

    [cf7sr-simple-recaptcha]

    Tarifat - 038 Parking Center